Política

Laporta descarta anar sol a les eleccions i obre la porta a sumar-se a una sola formació política

El diputat no adscrit assegura que estarà pendent “del que diguin ERC i CiU”

El seu objectiu és el d'impulsar “una gran coalició del catalanisme polític”

El fins ara diputat no adscrit al Parlament i membre de Democràcia Catalana, Joan Laporta, ha descartat aquest dilluns que el seu partit es presenti en solitari a les eleccions i ha obert la porta a sumar-se a una altra formació. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Laporta ha assegurat que l'objectiu és formar “una gran coalició del catalanisme polític” amb CiU i ERC. No obstant això, ha indicat: “Si pensen que podem sumar amb un o amb els altres, segurament ho faríem”. En aquest sentit, ha afegit que estaran pendents “del que diguin ERC i CiU”.

Joan Laporta ha assegurat que el seu partit, Democràcia Catalana, no es presentarà en solitari a les eleccions al Parlament assenyalant ja que això “seria contradictori” amb el fet d'intentar impulsar “una gran coalició del catalanisme polític”. En aquest sentit, ha afirmat que hi ha hagut “converses” amb “els partits majoritaris”, en referència a CiU i ERC.

El seu objectiu, segons ha indicat Laporta, és el d'impulsar aquesta coalició convençut que “arrasaria” a les eleccions. Amb tot, el diputat ha admès que “sembla molt difícil perquè la dinàmica dels partits depassa les persones”. En aquest punt, ha assegurat que Democràcia Catalana vol “sumar”, tot afegint que cal trobar “una fórmula” i que estaran atents al que diguin els partits majoritaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.