Política

Mas destaca el civisme del Camp Nou com una bona manera de ''projectar la nostra identitat al món''

El president de la Generalitat afirma que els crits en favor de la independència “no van poder passar desapercebuts”

Creu que des d'una forma pacífica i democràtica es poden defensar idees, sentiments i projectes

El president de la Generalitat, Artur Mas, considera que el comportament del públic al Camp Nou durant el partit que ahir va enfrontar el Barça i el Madrid és una bona manera de “projectar la nostra identitat al món''. Els aficionats van acudir massivament amb estelades al camp i en diferents moments del partit es van sentir crits a favor de la independència de Catalunya.

Mas ha fet aquestes declaracions durant la inauguració de la 39a edició de l'Assemblea de l'Associació Iberoamericana de Cambres de Comerç, a Lleida, i ha remarcat que en un moment en què hi ha “una certa tensió'' política amb projectes “clarament diferents'' a l'Estat, la gent va demostrar un “gran civisme i bones maneres''.En aquest sentit, s'ha mostrat convençut que amb aquestes formes es demostra, mirant la història, que totes les idees, els sentiments i els projectes es poden defensar sempre d'una forma pacífica i democràtica.

El president Mas ha parlat del que va passar ahir diumenge al Camp Nou durant el partit que va enfrontar el Barça i el Madrid després que l'afició acudís massivament a l'estadi amb banderes estelades i es sentissin en repetides ocasions crits a favor de la independència de Catalunya. Mas ha dit que a banda del resultat esportiu, aquest va ser una de les coses que “segurament no van poder passar desapercebudes''.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.