Política

Torroella és territori català lliure i sobirà amb l'únic no del PP

Setze de disset regidors hi van votar a favor en un inusual clima d'unitat

Setze dels disset regidors del ple de Torroella de Montgrí van votar a favor de la moció que declarava el municipi territori català lliure i sobirà i els veïns, moralment alliberats de la lleialtat a la corona borbònica i als seus símbols.

Lluís Coll, d'UPM, va afirmar: “Assolir la independència, si la volem, no és una quimera, i si hem avançat fins aquí és perquè ho ha demanat una majoria. Rufí, d'ERC, va referir-se als principis republicans de llibertat i solidaritat, i va afirmar: “És un moment perquè tots estiguem darrere el president del nostre país.”

Cordón, en nom de la majoria de l'equip de govern, va afirmar que no es podien quedar endarrerits i que eren conscients del moment que vivim. “El que veiem a l'horitzó no és una quimera. Ara hem d'estar darrere el president.” La moció va llegir-la des del públic un membre del CAT-Torroella per la Independència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.