Política

Mas reclama una majoria absoluta equivalent a la de Madrid per fer front a les forces de l'Estat

El president del govern creu que una majoria “indestructible” de les forces sobiranistes al Parlament farà el procés de transició nacional “imparable”

Un miler de persones mostren el seu suport a Artur Mas aquest dissabte a Mataró

El president de la Generalitat i candidat de CiU a la reelecció, Artur Mas, ha demanat aquest dissabte als ciutadans que el proper 25-N donin a la federació nacionalista una majoria “equivalent” a la que té el PP a Madrid. I és que, al seu entendre, només d'aquesta manera Catalunya podrà tractar de tu a tu amb l'Estat en el procés de transició nacional.

Aquesta gran majoria de CiU, combinada amb una majoria sobiranista “indestructible” al Parlament farà “imparable” el camí cap al dret a decidir dels catalans. Així, s'ha mostrat convençut que, malgrat la legalitat internacional, “no té sentit que una vella nació europea quedés fora del seu espai natural”, i per això veu poc probable que un futur estat català no entrés a la Unió Europea (UE).

Mas ha pronunciat aquestes paraules davant d'un miler de persones -la majoria càrrecs municipals de CiU- que han mostrat el seu suport incondicional al president.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.