Política

La CUP es reivindica com a projecte democratitzador

La formació independentista es mostra convençuda d'aconseguir representació

Lluc Salellas està acompanyat a la llista electoral per Toni Rico, Irene Palol i Ramon Muñoz i Neus Masferrer

La CUP es presenta a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 25 de novembre com un projecte que defineixen com a “autènticament democratitzador, que vol capgirar les estructures polítiques i econòmiques en clau independentista i d'esquerres”. En la presentació de la llista electoral, que es va fer ahir en un esmorzar popular al Jardí d'Infància de Girona, la formació es va mostrar convençuda que obtindran representació per Girona en les properes eleccions.

La CUP considera “una injecció d'energia importantíssima” haver multiplicat per vuit el nombre d'avals necessaris per presentar-se a les eleccions a la demarcació de Girona.

Presentació de la llista

El cap de llista, el periodista gironí Lluc Salellas, estarà acompanyat per l'historiador valencià Toni Rico (en el número 2), la mestra empordanesa Irene Palol (3), Ramon Muñoz (4), exregidor de Salt per Independents per Salt, i Neus Masferrer, de Breda. Un inici de llista formada per gent jove. També hi destaquen altres noms com Jackie Navinés (9), membre històrica d'Alternativa per la Garrotxa, Jack Massachs (7), dels Pagesos per la Dignitat Rural i Eduard Martí (6), activista del moviment en defensa del territori a l'Alt Empordà. La llista la tanquen alguns càrrecs institucionals com Jordi Navarro (27), regidor portaveu a l'Ajuntament de Girona; Dani Cornellà (25), alcalde de Celrà i Sandra Pazos (26), regidora de Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.