Més esport

Waldo revalida el títol de campió en l'Individual Bancaixa de Raspall

El pilotari d'Oliva conquista el seu dècim entorxat després de superar amb comoditat a Coeter II en la final disputada a La Llosa de Ranes (25-5)

El XXVI Campionat Individual Bancaixa de raspall ha conclòs aquest diumenge amb la disputa de la final, partida en la qual Waldo ha superat amb comoditat a Coeter II pel tempteig de 25-5.

El resultat ‘sabater' és fidel reflex de la superioritat del deu vegades campió del mà a mà, que ha dominat el duel des del principi. I la seua superioritat ha estat tanta, que la final s'ha resolt en mitja hora escassa. De fet, Coeter II ha sumat els seus dos únics quinzes en el parcial definitiu, quan la partida ja estava totalment decantada.

Amb la seua victòria, Waldo incrementa encara més la seua particular llegenda en l'esport de la pilota valenciana i reforça la seua condició d'hegemonia en el raspall, modalitat en la qual és el número u indiscutible. Per la seua banda, a Coeter II li queda el consol d'haver repetit presència en la final malgrat la seua condició de punter. I és que l'Individual Bancaixa de Raspall, com el d'escala i corda, és una competició ideada i dissenyada per a restos.

En acabant la final, Waldo ha manifestat la seua alegria per la consecució del títol encara que en primer lloc ha volgut recordar-se del seu rival, que prèviament s'ha retirat al vestuari abatut per la contundent derrota.

Quant a l'actuació de Coeter II, Waldo ha assenyalat que “en el primer joc ja he detectat que Coeter II no estava còmode i que la pilota no li entrava en les mans. I en el segon joc m'ha fet l'efecte que Coeter II ja tenia ganes d'acabar. Davant açò he optat per jugar tranquil i assegurar, a l'espera que anaren passant els jocs”, afig Waldo.

Per la seua banda, Coeter II ha conclòs la final abatut per la poca resistència que ha oposat al seu rival.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.