Serveis

serveis

Sense trens de mitjana distància per la vaga convocada a Renfe

La vaga general convocada ahir pel sindicat CGT va afectar el transport públic ferroviari. En el cas de les comarques gironines, les incidències es van localitzar en els serveis de Renfe, on s'havien convocat uns serveis mínims d'un terç dels trens previstos en un dia laborable.

De fet, els únics trens que estava previst que circulessin eren els regionals, que paren a totes les estacions. En canvi, no estava previst que hi hagués cap tren de mitjana distància. Malgrat això, hi havia la incertesa de fins a quin punt se seguiria la vaga en tractar-se d'un sindicat minoritari, i de si hi hauria trens de mitjana distància que acabarien prestant el servei.

Finalment, es van acabar complint sense problemes, més enllà d'algun petit retard, els serveis mínims previstos.

A més, també va circular un tren de mitjana distància, el primer del dia que surt de Figueres a tres quarts de sis i arriba a Barcelona Sants a tres quarts de vuit del matí. El maquinista va demanar el solc de pas, i Adif l'hi va assignar.

Queixes pels retards

Els usuaris es queixaven ahir de la recurrència de vagues que pateixen, i també de la manca d'informació prèvia a la vaga d'ahir. I la Plataforma d'Usuaris també es queixava ahir dels constants retards que pateixen diàriament, d'entre deu i quinze minuts, tant en els trens d'anada com en els de tornada. Per això s'estan plantejant més accions per reclamar un millor servei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.