Comunicació

En la quarantena

TV3 roda ‘1.000 maneres de menjar-se un ou', un telefilm que retrata en clau d'humor les peripècies de tres amigues de joventut

TV3 i Canal 9, a més de les productores Diagonal TV i Malvarrosa Media, han iniciat el rodatge del telefilm 1.000 maneres de menjar-se un ou, en localitzacions naturals de València i en decorats de plató. El telefilm, que dirigeix Rafa Montesinos (La princesa del polígono) i es grava en alta definició, explica en clau d'humor les peripècies de tres amigues de la joventut, ara en plena quarantena, que arriben a València per complir les últimes voluntats d'una quarta amiga, i germana gran d'una d'elles, morta un any enrere. El viatge, que sembla dirigit des del més enllà per la morta, es converteix en una doble peripècia: la de l'aventura còmica amb les cendres i el retrobament amb un amor de joventut que els servirà per tancar velles ferides i superar conflictes personals. Les protagonistes d'aquesta comèdia són les catalanes Sílvia Bel (Infidels), Olalla Moreno (KMM) i Cristina Plazas (La Riera).

Zoom d'Igualada, plataforma per a les estrenes

TV3 ha informat que el X Festival Europeu de Cinema per a Televisió Zoom Igualada –que se celebrarà del 28 de novembre al 2 de desembre– ha seleccionat tres telefilms i dues minisèries amb coproducció de la cadena per a la seva secció oficial. Es tracta, a més, de grans apostes de la temporada.

En el cas dels telefilms, destaca El retaule del flautista, un musical en clau de sàtira que denuncia la situació política dels últims anys del franquisme, i també Concepción Arenal, la visitadora de presons, una coproducció amb TVE i TVG. El tercer telefilm que s'estrenarà al Zoom serà la comèdia Mentiders.

Pel que fa a les minisèries, Zoom Igualada oferirà l'estrena d'Olor de colònia, de Lluís Maria Güell, la gran minisèrie de dos capítols d'aquest curs de TV3, i Carta a Eva, d'Agustí Villalonga, que també està coproduïda amb TVE i que ja es va preestrenar a Sant Sebastià.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.