cultura

Rècord de Son Gokus

Un total de 307 persones disfressades de personatges de Bola de Drac. Amb aquesta xifra, el XVIII Saló del Manga –que ahir va obrir a la Fira de Barcelona– va complir l'objectiu de batre el rècord Guinness de la major quantitat de gent disfressada de les diferents sèries de Bola de Drac. I, de passada, de fer visible la importància que el cosplay –disfresses de personatges de manga i anime– ha adquirit progressivament en aquesta meca anual dels otakus, els aficionats a la historieta japonesa.

L'esdeveniment va tenir lloc a la zona escenari del saló, dins els actes organitzats per celebrar els vint anys de la publicació a l'Estat de la sèrie creada per Akira Toriyama, organitzats entre Ficomic, Toei Animation i Planeta De Agostini. Tots els assistents –els disfressats, que fins a les 13.00 h entraven de franc, i els vestits de civil– van convertir l'acte en una festa d'evocació dels personatges i de frases emblemàtiques de la sèrie.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.