Pura essència Porsche

Amb el nou Boxster Spyder, Porsche evoca el llegendari 550 Spyder de competició dels anys cinquanta i el seu successor a partir del 1960, el 718 RS. Es comercialitzarà a partir del mes de febrer per un preu que al mercat estatal serà de 70.831 euros i serà la tercera versió de la gamma Boxster. La principal diferència d'aquest Spyder és que ha estat concebut i desenvolupat per ser conduït descapotat. Això justifica que la senzilla capota es plegui i desplegui únicament a mà i alhora emfatitza les atractives formes del capot posterior.

Presentat com a primícia mundial aquest mes al Saló de Los Angeles, el Boxster Spyder pesa només 1.275 quilos i és el cotxe més lleuger de tots els que fabrica actualment Porsche. A la lleugeresa i el baix centre de gravetat, el Boxster Spyder hi afegeix el potencial del motor 3.4 de sis cilindres, amb injecció directa de gasolina i, evidentment, situat en posició central. La seva potència és de 320 CV, 10 més que en el Boxster S.

Equipat opcionalment amb la caixa de canvis de doble embragatge PDK i el denominat Sports Chrono Package, aquest Boxster Spyder pot accelerar de 0 a 100 km/hora en 4,8 segons. Aquesta magnífica transmissió també millora el consum de gasolina, amb una mitjana homologada de només 9,3 litres/100 quilòmetres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.