Canals

ANÀLISI

Jaume Alonso-Cuevillas

“Que vulguin imputar votants denota nerviosisme de l’Estat”

  • VÍDEO: L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas va intervenir ahir telefònicament al programa L'Illa de Robinson d'El Punt Avui TV, presentat pel periodista Ferran Espada. EL PUNT AVUI TV

Un dels aspectes que s’intenten criminalitzar en el judici per l’1-O és el dret de manifestació, així com el de concentració i la llibertat d’expressió. El lletrat Jaume Alonso-Cuevillas qualifica “d’aberració jurídica” que l’advocacia de l’Estat demani investigar ciutadans per haver format una “massa tumultuària” davant els col·legis electorals per impedir a la policia requisar les urnes i les paperetes. “Que es vulguin imputar votants denota que l’Estat està molt nerviós. Es veuen ferits en el seu orgull. El judici farsa cada dia es va evidenciant amb més claredat.” D’altra banda, l’advocat considera “incomprensible” que el ministre d’Exteriors espanyol, Josep Borrell, abandonés un plató durant una entrevista a la televisió alemanya, després que el periodista li preguntés sobre el percentatge de ciutadans que voldrien canvis a la Constitució. “Ja es poden gastar milions a promocionar la marca Espanya. No s’entén la pèrdua de papers de Borrell.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia