Canals

La cuina asiàtica va arribar per quedar-se

El ‘sushi’, un plat típicament japonès, s’ha convertit en una opció comuna als restaurants, a cadenes de menjar ràpid i, fins i tot, als supermercats

La cuina asiàtica ha experimentat un gran boom a Catalunya en els últims anys, amb un augment de la popularitat i l’acceptació d’aquesta gastronomia entre els amants de la cuina i els gurmets oberts a tastar nous sabors. La cuina asiàtica és coneguda per la seva varietat, riquesa de sabors i textures, així com la seva atenció als detalls i la presentació dels plats.

La cuina japonesa, per exemple, ha estat una de les tendències gastronòmiques asiàtiques més populars a Catalunya. El sushi, un plat típicament japonès, s’ha convertit en una opció comuna als restaurants, des d’establiments de luxe fins als llocs de menjar ràpid, i fins i tot als supermercats. A més del sushi, altres plats japonesos com ara el ramen (sopa de noodles), la tempura (fregit de peix o verdura) i el yakitori (broquetes de carn o peix a la graella) també són cada vegada més populars. La cuina coreana també ha anat guanyant popularitat a Catalunya. El kimchi, una conserva de verdures fermentades que és un element bàsic de la cuina coreana, s’ha convertit en un acompanyament habitual als restaurants asiàtics. Altres plats coreans com ara el bulgogi (carn marinada a la graella), el bibimbap (arròs barrejat amb verdures i carn) i el tteokbokki (pastís de noodles de riu picants) també han anat guanyant seguidors a Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia