Canals

Unes Fires per a tothom

Sant Narcís arriba potenciant els actes més populars, recuperant un sopar de festa major, programant activitats esportives i mantenint les activitats d'èxit més arrelades de la festa de Girona

Deu dies de festa grossa a Girona. Les Fires arriben un altre any amb la voluntat de deixar de banda el context de crisi i que tots els ciutadans gaudeixin de la capital gironina amb més actes repartits pels barris i reforçant la presència d'activitats més populars. El pregó espectacle de la Principal de la Bisbal, que aquest any celebra 125 anys, donarà el tret de sortida a una edició que ha recuperat un sopar de festa major obert a tothom, a l'envelat de la plaça Miquel de Palol, i en què s'han programat tot un seguit d'activitats esportives com alternativa a l'oci més habitual i tindrà amb una nit estelada amb pujada al Castell de Sant Miquel.

La primera Diada de la Mosca Ciclista, projecció d'imatges i mapatge de relleu (mapping) a la Casa Pastors i la façana de l'Ajuntament i una sèrie de geocerques en són altres novetats.

També tindran una presència central els Diables de l'Onyar, que celebren els 25 anys d'història amb un recorregut especial, i no hi faltaran les activitat que duen incorporada la patent de l'èxit assegurat, com les havaneres de Terra Endins per Sant Narcís, a les escales de la catedral, la plantada de gegants que canviarà el recorregut i passarà pel carrer Migdia, i la jornada castellera de la plaça del Vi. A més, aquest any s'ha de consolidar la segona edició de l'engalanament de carrers o la baixada d'andròmines pel riu Onyar, així com el campionat de botifarra. Aquest any les Fires es tancaran amb els focs a càrrec de la pirotècnia Maria Angustias Pérez, guanyadora del concurs de Blanes de l'estiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.