El Mercedes Classe E Estate, familiar i luxós

Mercedes introdueix aquest mes una nova variant a la seva actual Classe E. Es tracta de la versió Estate, denominació que des de fa 32 anys és sinònim de cotxe familiar de grans dimensions (ara 4,89 metres de llargada i 1,85 d'amplada) i exponent de luxe i confort. Aquesta és la cinquena generació del Classe E Estate, que arriba dotada d'un complet equipament de seguretat i avalada per la venda de més d'un milió d'unitats de les seves antecessores. Les dades oficials de la marca pel que fa al volum útil del maleter –695 litres en configuració normal i 1.950 amb els seients plegats– el situen com la màxima referència entre els vehicles familiars. A més, pot disposar opcionalment de dos seients plegables per a nens.

La gamma inicial del Classe E Estate s'estructura amb cinc motors –dos de gasolina i tres turbodièsel– amb potències entre 170 i 388 CV i preus entre 44.803 euros (E 220 CDI) i 70.150 euros (E 500). A partir del primer trimestre de l'any que ve arribaran noves versions, entre les quals hi haurà la més econòmica (E 200 CDI, 41.947 euros) i també la més esportiva i radical (E 63 AMG), de 525 CV i un preu de 108.409 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.