Política

Navarro exigeix a Mas que admeti “d'una punyetera vegada” les contrapartides de la independència

El candidat socialista reitera que els catalans han de saber que un estat propi comportaria “peatges” i no un camí clar al si de la UE

Acusa el president de generar inestabilitat amb unes eleccions “innecessàries”

El primer secretari i candidat del PSC, Pere Navarro, ha exigit a Artur Mas que “digui d'una punyetera vegada” als catalans les contrapartides que tindria una Catalunya independent. Aquest dimarts en un esmorzar amb membres de Pimec, Navarro ha declarat que estem davant unes eleccions molt importants per al país i ha reconegut que és legítim que els partits defensin les seves postures. Però, per damunt de tot, ha dit, els polítics han de dir “la veritat”. En aquest sentit, ha afirmat que els catalans han de saber que la independència comporta “uns peatges” i que no tindria un camí fàcil dins l'Europa de 2012 perquè, segons ha dit, una Catalunya independent es quedaria fora de les institucions europees.

“Se'ns diu que en qualsevol cas Catalunya estaria dins de la Unió Europea. És una altra falsedat. Reding, Almunia i Duran diuen que estaria fora. El que exigim és que se'ns digui la veritat d'una punyetera vegada”, ha sentenciat.

Navarro ha criticat Mas per haver generat inestabilitat amb unes eleccions avançades i, segons ell, “innecessàries”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.