Més esport

Puchol II i Dani es proclament campions del Trofeu Mancomunitat

El X Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta ha conclòs este diumenge en el trinquet d'Alzira amb la disputa de la final

La victòria ha correspost per a Puchol II i Dani, que han superat a Colau, Javi i Tomás II per 60 a 40.

La parella ha cimentat el seu triomf durant les dues primeres parts de la final, en la qual Puchol II i Dani han estat bastant més encertats en la consecució del quinze. En este tram de la contesa, Puchol II ha destacat per restar tot el que arribava a la seua parcel·la i per la seua excel·lent feta de dau, que directament acabava en quinze o que facilitava la posterior rematada de Dani. I així s'ha arribat al 40 per 20, que posteriorment s'ha convertit en 55 per 25.

Després de l'esmentat 55 per 25 semblava que la victòria de Puchol II i Dani anava a ser qüestió de molt poc temps. Però el trio ha començat a desplegar un joc d'acord amb la qualitat que atresoren els seus components i el marcador ha passat a 55 per 40. Tot seguit, Puchol II i Dani han acabat des del rest, ajudats pel feridor Pedrito, que ha completat una actuació excel·lent durant tota la partida.

Com és habitual en aquest torneig, la Mancomunitat de la Ribera Alta ha lliurat uns detalls commemoratius als pilotaris. En l'acte han participat el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, així com el vicepresident de l'entitat, Eliseo Candela.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.