Política

Rajoy celebra a Barcelona el primer aniversari de les eleccions espanyoles

El president del govern espanyol assisteix a un míting de campanya amb Sánchez-Camacho

És la quarta intervenció en campanya del líder del PP, després de passar per Girona, Lleida i Tarragona

El primer aniversari de les eleccions generals del 20 de novembre es compleix avui sense que el govern ni els partits espanyols tinguin previstos actes commemoratius, però pendents dels últims dies de campanya electoral a Catalunya.

L'únic acte que té previst fer aquest dimarts el guanyador de les passades eleccions generals és un míting a Barcelona en suport a la candidata del Partit Popular Català, Alícia Sánchez-Camacho.

Amb la visita a Barcelona aquest dimarts, Rajoy ja haurà recorregut les quatre capitals catalanes en campanya, ja que fa dues setmanes va passar per Lleida i Tarragona i aquest cap de setmana passat ha estat a Girona. Els populars han treballat a fons l'àrea de Barcelona, on volen captar vots de l'anomenat cinturó roig que fins ara s'ha decantat pel PSC.

Serà un míting que no s'havia anunciat amb antelació pel partit i fonts governamentals. No es descarta, tanmateix, que el president del govern espanyol aprofiti el míting per fer alguna menció a la seva victòria que li van donar les urnes fa un any, on va recollir una majoria absoluta (185 escons) superant la que va mantenir l'any 2000 l'expresident José Maria Aznar (183 escons). La Moncloa i el PP no han plantejat cap acte especial en considerar que el país no està per “celebracions” degut a la difícil situació econòmica que viu el país, han assegurat fonts de la Moncloa i el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.