Infraestructures

infraestructures

Renfe ha venut un miler de bitllets integrats per anar cap a Madrid amb el TAV

Els bitllets inclouen el recorregut de Girona i Figueres a Barcelona en tren convencional i el trajecte en alta velocitat

Girona-Madrid, el més demanat

El juny passat Renfe va posar en marxa un nou servei per facilitar el viatge en tren des de Girona i Figueres cap a Madrid, a l'espera que entri en servei tota la via del TAV des de Barcelona fins a la capital de l'Alt Empordà. Consistia en un bitllet únic que combinava el trajecte per via convencional en un mitja distància fins a l'estació de Sants amb el transbord al tren d'alta velocitat. Així l'usuari guanya comoditat perquè s'estalvia haver de comprar dos bitllets, i també obtenia un benefici econòmic d'uns set euros. Aquesta quantitat és gairebé el preu del tren entre Girona i Barcelona.

Gairebé mig any més tard d'haver posat el servei en marxa, els resultats són positius, tenint en compte que el bitllet només es pot comprar via la pàgina web de la companyia i que tan sols serveix per a dos trens cada dia en cadascuna de les direccions. Fins ara, s'han venut un miler de bitllets totals, tenint en compte totes les estacions.

Majoria a Girona

La majoria de bitllets es venen per sortir des de l'estació de Girona, amb 700 bitllets aproximadament. D'aquests, 600 han sigut per anar fins a Madrid, i el centenar restant tenia com a destinació l'estació de Saragossa. En el cas de Figueres, s'han venut uns 260 bitllets, 200 dels quals per a Madrid i la resta per anar a la capital de l'Aragó.

El servei es mantindrà fins que es posi en marxa tota la línia del TAV, previst per l'abril de l'any vinent.

LA XIFRA

260
bitllets,
aproximadament, s'han venut des de Figueres, uns 200 per anar a Madrid i uns 60 per a Saragossa.

LA DATA

06.2012
A finals de juny
va ser quan es van posar a la venda els bitllets integrats des de Girona i Figueres cap a Madrid.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.