Política

El fiscal de l'Estat desautoritza la decisió del català d'obrir diligències contra 'El Mundo'

Torres-Dulce truca per telèfon al fiscal superior de Catalunya per traslladar-li que no comparteix el fons ni la forma de la seva actuació

Martín Rodríguez ha obert una investigació al rotatiu per la publicació d'un suposat esborrany policial que acusava Mas

El fiscal general de l'Estat, Eduardo Torres-Dulce, no comparteix la decisió del fiscal superior de Catalunya, Martín Rodríguez Sol, d'obrir una investigació al diari El Mundo per un presumpte delicte de calúmnies arran de les informacions sobre el president de la Generalitat, Artur Mas. Torres-Dulce ha trucat aquest dijous al vespre a Rodríguez Sol per traslladar-li que no comparteix el fons ni la forma de la seva actuació. El fiscal general de l'Estat ha lamentat no haver estat informat per part del fiscal català de la seva decisió d'incoar diligències contra el rotatiu madrileny.

La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert diligències d'investigació contra El Mundo per un presumpte delicte de calúmnies en considerar que no hi ha cap prova que demostri les acusacions del rotatiu contra el president de la Generalitat, Artur Mas. A instàncies del govern, el fiscal assegura que “no existeix en la causa o en cap informe policial dada que indiqui que l'actual president rebés diners de contractistes”. “L'afirmació és radicalment falsa”, diu l'escrit, que afegeix que a la notícia “li manca fonament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.