Política

Navarro acusa ERC de tenir “vocació de crossa” de CiU i oblidar les polítiques socials

El primer secretari del PSC descarta pactar amb CiU perquè no hi ha “garanties” de que compleixin, com va passar amb l'acord d'investidura passat

Defensa el federalisme i reitera la necessitat de convocar una cimera social

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha acusat ERC de tenir “vocació de crossa” del govern d'Artur Mas i oblidar “les polítiques socials‘ i d'esquerres. En una entrevista a Els matins de TV3, Navarro ha considerat “molt lluny” una possible coalició sociovergent entre PSC i CiU perquè ha recordat que fa dos anys van facilitar la investidura de Mas amb la firma d'un document que després “no s'ha complert”. Per aquest motiu, Navarro ha considerat que el PSC no té “garanties” de que encara que CiU asseguri que està disposat a parlar de tot i pactar sobre tot, després “ho compleixin”.

Amb tot, ha fet “evident” que les converses entre CiU i el PSC es duran a terme i que el que farà Navarro és posar el programa dels socialistes sobre la taula. Amb tot, considera que l'objectiu del PSC ha de ser mantenir-se a l'oposició per buscar altres camins per sortir de la crisi, que és “la prioritat” des socialistes catalans. A més, ha assegurat que els socialistes treballen més enllà de la investidura i ha reiterat la necessitat de convocar una cimera de partits per parlar de“tot” i sobretot de polítiques socials.

Navarro ha insistit en defensar la reforma de la Constitució i situar el full de ruta del PSC en l'Espanya federal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.