Política

El PSC de Girona vol que la direcció aposti pel dret a decidir

L'espai del catalanisme polític no ha de ser monopolitzat per l'acord de legislatura entre CiU i ERC al Parlament. Aquest és l'escenari que es vol evitar des del PSC de Girona, que insta la seva direcció a no deixar que s'exclogui el PSC de l'espai catalanista, que, segons sosté, volen monopolitzar CiU i ERC. Per això, el president dels socialistes gironins i ara ja diputat electe, Juli Fernández, creu que s'ha d'impedir que, amb l'acord, CiU i ERC “s'apropiïn de les polítiques d'esquerres i del procés pel dret a decidir”. Per això, i després de l'executiva de dilluns, Fernández reclama a Pere Navarro “un gir visible del PSC cap a les polítiques d'esquerres, que es tingui més contacte amb la gent i s'eviti quedar exclosos de la consulta”, va destacar.

Segons el primer secretari del PSC a Girona, ara s'ha de treballar des de l'oposició al Parlament, de manera “rigorosa i constructiva”, però, i aquest és un punt clau des de Girona, en cap cas “permetre que CiU i ERC es facin seu l'espai catalanista”. Segons Fernández, “el PSC ha d'estar clarament pel dret a decidir, sigui consulta o referèndum”, i retreu a ERC que hagi optat per no entrar al govern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.