Economia

Comerç

La compra sobre rodes

El grup osonenc obre a Girona Iquodrive, un nou canal de distribució que permet recollir amb el cotxe la compra feta per internet

Al costat, hi situa una benzinera

El grup Bon Preu acaba d'obrir a Girona Iquodrive, un nou canal de distribució que permet recollir amb cotxe la compra feta poc abans per internet. Segons explica el grup osonenc, aquest format permet “fer la compra d'una manera ràpida, senzilla i còmoda”, i és la primera vegada que arriba a l'Estat espanyol.

Per fer la comanda només cal entrar al web www.iquodrive.com en qualsevol moment, escollir els productes i acordar una hora de recollida, ja sigui aquell mateix dia o no; el mínim, un parell d'hores més tard. Llavors, el client ja pot passar a recollir la compra al magatzem, situat a la carretera de Santa Coloma –al costat de Mercagirona– amb el número d'identificador de comanda o amb el número de client. En menys de cinc minuts ja tindrà la compra carregada al cotxe. “El client s'estalvia el temps d'espera d'un establiment convencional, així com també l'estona que suposa fer una compra física”, expliquen des de l'empresa. A més, el pagament de la compra es fa en línia però el càrrec al compte corrent no s'efectua fins al moment de la recollida. L'horari d'obertura és de dilluns a dissabte, d'un quart de deu del matí a un quart de deu del vespre. “Destaca la rapidesa en el servei. En cinc minuts es carrega tot al cotxe i no es cobra fins que el client comprova que és correcte”, expliquen des del grup.

Al costat de l'Iquodrive, s'hi ha instal·lat una benzinera Esclatoil que ofereix un servei continuat de 24 hores tot l'any, amb uns dels preus més econòmics del mercat. Qualsevol persona que tingui la targeta de client Bonpreu-Esclat o la targeta Iquodrive, que s'entregarà al client quan reculli la primera compra realitzada, tindrà un descompte de 3 cèntims per litre. Amb aquesta benzinera a Girona, Esclatoil ja disposa de set estacions a les comarques gironines: a Figueres, Torroella de Montgrí, Hostalric, Llagostera, Sant Pere Pescador, Palamós i ara, Girona.

L'obertura d'Iquodrive ha permès crear deu llocs de treball. El centre disposa de més de cinc mil referències de productes, entre els quals destaca una varietat de productes frescos envasats, com ara carn, fruita, peix, embotits, formatges i congelats. També té més de 1.200 referències de productes Bonpreu.

Benzinera
Al costat d'Iquodrive, s'hi ha instal·lat una estació de servei d'Esclatoil. Amb la nova benzinera, ja en són set les que el grup d'Osona té repartides a tot el territori gironí.
3
Cèntims.
Hi ha un descompte de 3 cèntims per litre als clients que tinguin la targeta Bonpreu-Esclat o Iquodrive.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.