cultura

publicacions

La història de la cooperativa La Fageda ja té conte

Comprant-lo es col·labora amb la Fundació de Serveis Assistencials de la Garrotxa

L'ha editat Comanegra

A hores d'ara, ningú no discuteix la tasca extraordinària que realitza la cooperativa La Fageda de Santa Pau per a la integració laboral de les persones que pateixen discapacitat intel·lectual o trastorns mentals severs. Ara, l'editorial Comanegra ha editat el conte El tresor de La Fageda per donar més difusió entre el públic infantil a la feina que du a terme l'entitat. Els més de 40.000 alumnes de Catalunya que visiten cada any les instal·lacions de La Fageda –hi ha granja de vaques de llet, fàbrica de iogurts i, ara, de melmelades– podran reconèixer en el conte moltes de les coses que s'hi expliquen.

La protagonista, l'Agnès, que té sis anys, visita amb la seva família la cooperativa per conèixer de primera mà com es fabriquen els iogurts. Per les planes d'aquest conte redactat per Pep Molist i il·lustrat per Clàudia de Puig Ripoll, hi desfilen personatges de tot tipus, com metges que curen iogurts, un bandoler, vaques que escolten música, etc. Són una sèrie de personatges entranyables que acompanyen l'Alba i als lectors a la recerca de l'autèntic tresor de La Fageda. A la contraportada del llibre, hi ha la pista de quin és: “Descobreix amb l'Alba i els seus amics un món fantàstic, però real, on quasi tot és possible gràcies a l'amor i el respecte dels que l'habiten.” Més pistes, a la presentació que es fa amb els autors del llibre a la biblioteca Marià Vayreda d'Olot el proper dilluns a les sis de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.