Societat

Carme Forcadell

Presidenta de l'ANC

Maniobra de distracció

Carme Forcadell

“L'any 2013 ha de ser l'any
que construïm les estructures d'estat per poder assolir
la independència”

Abans els polítics catalans canviaven el discurs, no deien el mateix a Catalunya que a Espanya i, en canvi, ara, són els polítics espanyols els que ho fan. Un bon exemple és el senyor Rubalcava, que quan va venir a les eleccions, a fer costat a Pere Navarro, va dir que estava a favor del federalisme i el dret de decidir i, en canvi, a Madrid diu tot el contrari.

A Catalunya hi ha hagut un canvi de paradigma, estem guanyant la batalla ideològica amb arguments contundents i propostes clares, i hem demostrat que creiem en la nostra gent i el nostre futur, tot i que Espanya ens porta avantatge en la batalla mediàtica.

Tres-cents anys de dominació, d'humiliacions i menyspreus, només es poden contestar amb la revolta, amb una revolta pacífica com la que vam fer l'Onze de Setembre, com la que vam fer el dia 25 de novembre, demostrant la nostra superioritat i la nostra raó a les urnes. Per això continuarem treballant per assolir el nostre objectiu de manera silenciosa i discreta, perquè nosaltres no fem escarafalls, ni som cridaners ni ostentosos, però no farem ni un pas enrere, no hem esperat gairebé tres segles per defallir, per deixar-nos abatre per uns quants fatxendes que, a falta d'arguments i propostes, utilitzen la mentida i la difamació.

A l'Assemblea Nacional Catalana estem decidits a ajudar el govern en aquesta tasca, acompanyar tot el procés i fer arribar el nostre missatge a totes aquelles persones que ens vulguin escoltar, però res ni ningú no ens aturarà, no volem ni podem retornar a un estat que ens amenaça, ens insulta i ens explota.

Hem guanyat al carrer, hem guanyat a les urnes i hem guanyat amb la raó i amb el sentiment i, per això, l'any 2013 ha de ser l'any que construïm el nostre país, que construïm les estructures d'estat per poder assolir la independència al més aviat possible, perquè tots els pobles tenen dret a ser lliures i decidir el seu futur, sense traves i sense pors.

Alerta, però, amb les maniobres de distracció que a partir d'ara ens arribaran des de l'Estat. La llei Wert ha estat la primera, però n'arribaran d'altres amb què ens dispararan a la línia de flotació del vaixell, amb l'objectiu de desviar-nos del nostre objectiu, dispersar les nostres forces i minvar els nostres recursos. No permetem que res ens distregui i tinguem present que, únicament, la independència ens pot salvar de ministres obsessius i estats depredadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.