TV3 escull en una gran gala final «El paisatge favorit de Catalunya»

TV3 ofereix aquesta nit en directe, des de la cripta de la colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló, la gran gala final d'El paisatge favorit de Catalunya (22.20 h), presentada per Raquel Sans i en què seran presents els vuit personatges que han presentat cadascun dels vuit paisatges finalistes. Així, Artur Gayà tornarà a defensar el delta de l'Ebre; Benedetta Tagliabue demanarà el vot per Montserrat; Josep Cuní instarà a elegir la Costa Brava; Álvaro Palacios representarà el Priorat; Oriol Alamany serà el partidari de Sant Maurici; Josep Vallverdú insistirà en la bellesa de Lleida, i Lluís Gavaldà serà el ferm defensor de Tarragona.

El vuitè finalista es decidirà just abans de la gala, quan es tanquin les votacions entre els tres paisatges de l'últim capítol: els miradors de Barcelona, amb Lluís Bassat; els Ports, amb Jorge Wagensberg, i els racons del Bages, amb Rosa Oriol.

La final de l'espai tindrà una durada especial, de més d'una hora i mitja, i s'allargarà fins a la mitjanit.

Alta participació

TV3 destaca la participació activa dels espectadors. Així, més enllà de les bones audiències –El paisatge favorit ha estat líder de la seva franja horària a Catalunya–, remarca l'alt seguiment que hi ha hagut a internet.

El web www.tv3.cat/elpaisatge ha tingut 37.000 usuaris únics al juny, amb 561.000 pàgines vistes (22.000 i 260.000, al maig). Pel que fa als vídeos, al juny hi va haver 83.514 visualitzacions i 31.337 reproductors únics (78.600 i 30.000, al maig). D'altra banda, en resposta a la crida del programa, la web ha publicat més de 2.300 fotos de paisatges fetes pels espectadors.


LES DADES

ELS FINALISTES
Delta de l'Ebre
Montserrat
Costa Brava
Priorat
Sant Maurici
Lleida
Tarragona
? (avui se sabrà el resultat de la votació entre els miradors de Barcelona, els Ports i els racons del Bages)
LES AUDIÈNCIES
Mitjana: 528.000 espectadors (18,2%)
Màxima (9 de juny): 675.000 (21,6%)
WEB
561.000 pàgines vistes al juny
78.600 visualitzacions de vídeo al juny
Més de 2.300 fotos de paisatges
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.