Infraestructures

Girona

Renfe ja ha venut 420 bitllets del TAV en només dos dies

La majoria dels passatges venuts són per anar des de Girona fins a Madrid

Els preus estan ara a 37,90 euros

Renfe ha venut en dos dies i escaig prop de 420 bitllets per als trens TAV amb sortida des de la ciutat de Girona. Així ho va confirmar l'empresa en una reunió informativa que va fer ahir amb agències de viatge de Girona per informar de les diverses possibilitats de la nova infraestructura.

Cal tenir en compte que Renfe va posar a la venda els bitllets dimecres passat i que la quantitat de gairebé 420 bitllets es va donar ahir a primera hora del matí. Segons Renfe, la majoria d'aquests bitllets són per fer el trajecte des de la capital gironina fins a Madrid. Molts ciutadans hauran aprofitat així el preu promocional que tindrà Renfe en els primers tres mesos el viatge fins a la capital espanyola que és de 37,90 euros, en comptes del 126 euros que tindrà la tarifa normal.

La infraestructura es beneficiarà també clarament de l'absència des de finals d'octubre d'un vol entre Girona i Madrid, un cop Ryanair va retirar aquesta connexió com a mostra de rebuig per la pujada de taxes a l'aeroport de Barajas. Això farà que molts empresaris que han d'anar a Madrid aprofitin el TAV, que permet fer el trajecte des de Girona en tres hores i mitja o quatre hores, segons el comboi que s'agafi. Un altre avantatge és que el TAV arriba, a més, al centre Madrid, un fet que permet estalviar el llarg trajecte en metro que cal cobrir si s'arriba a l'aeroport de Barajas.

A més, els usuaris del TAV poden utilitzar de manera gratuïta qualsevol tren de rodalies per acabar d'arribar a la seva destinació final sense cap despesa extraordinària.

LA XIFRA

37,90
euros
és el preu promocional del bitllet a Madrid que fa Renfe els primers tres mesos. Després, costarà 126 euros.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.