Economia

habitatge

Es constitueix a Lloret la Taula Local per l'Habitatge

Pretén donar resposta a la creixent demanda registrada a Serveis Socials

La Taula Local per l'Habitatge es va constituir ahir a Lloret de Mar a la sala de plens de l'Ajuntament. Aquesta taula es crea per tal de coordinar l'actuació de les diverses administracions públiques i entitats i associacions de caràcter privat amb l'objectiu de donar una resposta conjunta a les situacions d' exclusió en temes d'habitatge que puguin afectar els ciutadans de Lloret de Mar.

És un òrgan de participació sectorial de caràcter consultiu, que estarà format per l'alcalde, la regidora de Benestar i Família, ERC de Lloret de Mar, el Moviment Independent de Lloret (MILLOR), el PP, ICV, el Síndic de Lloret, la directora de la secció de Benestar i Família de l'Ajuntament, el Servei d'Intermediació en Habitatge a Lloret, Ofideute a Girona, Càritas, el Col·legi d'Advocats de Girona, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i un representant de les diferents associacions veïnals de Lloret.

L'Ajuntament de Lloret ja va aprovar en el ple de desembre i per unanimitat la creació de la taula, per donar resposta als problemes creixents que hi ha a la població relacionats amb aquest tema. Tres-centes famílies van presentar una demanda d'habitatge de lloguer als serveis socials de Lloret en els onze primers mesos del 2012.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.