Societat

Una conductora belga que volia anar a Brussel·les arriba a Zagreb seguint el GPS

La dona va conduir gairebé dos dies seguint les indicacions de l'aparell, tot i que el recorregut que hauria d'haver fet durava només 45 minuts

Assegura que no es va adonar de l'error perquè “estava distreta amb les seves coses”

Una dona belga de 67 anys ha conduït gairebé dos dies des del sud del país fins a Zagreb, capital de Croàcia, seguint les indicacions del seu GPS, tot i que volia anar al centre de Brussel·les per recollir un amic que arribava de viatge.

El que havia de ser un trajecte d'uns 45 minuts va ser finalment un viatge de 1.450 quilòmetres en què ni les senyals, primer en alemany i després en croata, li van fer canviar de rumb.

“Si em va semblar estrany? Potser sí, però anava distreta amb les meves coses”, ha afirmat Sabine Moureau en declaracions al diariflamenc Nieuwsblad.

Tot i el canvi d'idioma dels senyals de trànsit, Moureau va seguir el camí seguint les indicacions del GPS i fins i tot es va parar a dormir unes hores. El seu fill, alarmat en veure que la seva mare no tornava després de marxar a recollir un amic a Brussel·les, va avisar la policia.

“Vaig connectar el GPS i vaig posar la direcció. Vaig començar a conduir. El GPS em va fer donar diverses voltes i llavors tot va sortir malament”, ha explicat la dona. “Simplement estava distreta”, ha reconegut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.