Economia

turisme

L'oposició avala la gestió de Codina amb Segittur

El govern de Lloret (CiU-ERC) va aconseguir un suport pràcticament unànime del resultat de la reunió amb Segittur per aconseguir fons europeus per reurbanitzar la riera i el passeig. El Millor va aplaudir la recerca de recursos extres per aquest gran projecte urbanístic. El seu portaveu, Marc Fuertes, va assegurar que donarien suport a “qualsevol petició d'una subvenció per al nostre municipi en bé de nous projectes que siguin necessaris”. El PSC i ICV-EUiA ja van aprovar el pressupost municipal, que preveu una primera partida de 2'7 milions amb aquesta finalitat. El PSC va anar més enllà i va reclamar l'autoria d'aquesta partida en el marc de les negociacions. Anna Pascual, regidora socialista, demana que es faci un projecte ben planificat. “El que s'ha de fer és un bon estudi i que les entitats i els gremis hi puguin dir la seva i que no passi com en la Casa de la Cultura”, va assegurar.

El PP va aprofitar per carregar durament contra l'alcalde, Romà Codina, per haver recorregut a l'Estat. “I després demana la independència? Quina poca vergonya”, va assegurar Enric Martínez, portaveu del PP, a través d'un missatge al Facebook.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.