Política

El govern dóna suport a l'Ajuntament de Corbera davant l'ofensiva de Llanos de Luna

Homs qualifica de “disbarat” que la delegació del govern espanyol requereixi la col·locació de la bandera espanyola en diversos edificis municipals

El portaveu entén la insubmissió fiscal d'Alella però recorda que la Generalitat està obligada a traspassar els impostos a l'Agència Tributària de l'Estat

El conseller de la Presidència i portaveu del govern, Francesc Homs, s'ha posat en contacte aquest dijous amb l'alcalde de Corbera de Llobregat, Manel Ripoll, per donar-li tot el suport de la Generalitat. Homs ha qualificat de “disbarat” l'ofensiva de la delegada del govern espanyol, María de los Llanos de Luna, per col·locar la bandera espanyola en diferents edificis municipals.

“Plantejar les coses en el segle XXI d'aquesta manera és un disbarat, sembla com si estiguéssim en una altra època”, ha declarat el portaveu.

Homs ha emplaçat la delegada a “entretenir-se amb altres coses” en lloc d'ocupar-se de les banderes, i ha assegurat que Corbera té “tot el suport de la Generalitat en allò que pugui escaure”.

Per altra banda, el conseller ha apuntat que el govern pot entendre la decisió de l'Ajuntament d'Alella d'ingressar els seus impostos a l'Agència Tributària de Catalunya com a forma de protesta. Això no obstant, ha recordat que la Generalitat no té altra opció en el marc legal actual que traspassar els diners a la Hisenda espanyola.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.