cultura

Caixafòrum deixarà de ser gratuït al maig

Anar a veure una exposició temporal a Caixafòrum Barcelona deixarà de ser gratuït a partir del mes de maig. L'Obra Social La Caixa ha decidit que farà pagar una entrada de 4 euros (servirà per veure totes les exposicions, no només una). Des de principi de mes, ja s'ha de pagar (3 euros) per assistir a una visita guiada, que fins ara era de franc. I totes les activitats (concerts, conferències, tallers, propostes familiars) també han passat a ser de pagament. Això sí, els clients de l'entitat financera tenen un descompte del 50%. En el cas de les exposicions, per a ells continuaran sent d'accés gratuït. També hi haurà una política de descomptes per a altres usuaris, que s'està acabant de concretar. Els Caixafòrum de Girona, Lleida, Tarragona i Palma continuaran sense cobrar entrada per a les exposicions, com a mínim de moment (sí que en cobren, però, per a les visites guiades i per a les activitats). Caixafòrum Madrid en cobrarà igual que a Barcelona.

Fonts de la institució han justificat la decisió d'aquesta manera: el pressupost de l'obra social no ha baixat, però cada vegada es destinen més recursos a programes socials en detriment dels culturals. La nova política de preus servirà per “mantenir la quantitat i la qualitat de l'activitat del centre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.