Política

L'oposició en bloc demana la dimissió de Josep Valls

Millor, PSC, PP i ICV consideren que el primer tinent d'alcalde de Lloret de Mar ha de plegar per la seva imputació en el cas Clotilde i, si no ho fa ell, l'alcalde l'hauria de cessar

Romà Codina espera a reunir-se amb Valls abans de prendre cap decisió

Tots els partits de l'oposició de Lloret de Mar han demanat aquest dimecres la dimissió del primer tinent d'alcalde del consistori, Josep Valls, imputat en l'operació Clotilde contra una trama de blanqueig de capitals procedents de Rússia al municipi.

Valls ha declarat aquest matí davant del jutge de l'Audiència Nacional, Eloy Velasco, que l'ha deixat en llibertat provisional però li manté la imputació pels delictes de suborn i prevaricació.

Per això, l'oposició en bloc –Millor, PSC, PPC i ICV– li ha demanat que plegui. Segons aquests grups, en cas que Valls no prengui aquest decisió per ell mateix l'alcalde l'hauria de cessar, informa ACN.

De la seva banda, el cap del consistori, Romà Codina, descarta prendre cap mesura si no es demostra la culpabilitat de Valls. En declaracions a Catalunya Ràdio, l'alcalde ha explicat que s'ha quedat “molt més tranquil” després que el primer tinent d'alcalde li hagi dit que tenia comprovants de tot i li hagi mostrat “factures”. Codina espera reunir-se aviat amb Valls per analitzar la situació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.