Política

Guerra bruta

L'Estat espanyol intensifica l'ofensiva política contra Catalunya

La manifestació independentista de l'11-S ha activat tots els aparells estatals

L'ofec polític, econòmic, policial i judicial coincideixen en el temps

L'Estat espanyol ha activat tots
els recursos de l'aparell estatal


Sense grans estratègies innovadores, tot s'accelera, s'amplifica i conflueix cronològicament després que el poble català es plantés i reclamés massivament l'estat propi l'11 de setembre passat. D'aleshores ençà, l'Estat espanyol ha activat totes les alarmes per contrarestar amb el poderós aparell polític, judicial i mediàtic les aspiracions catalanes. En els últims mesos s'ha intensificat la persecució lingüística, amb el ministre Wert i els tribunals com a punta de llança; l'ofec financer a la Generalitat continua i s'accentua, igual que el recurs sistemàtic al Constitucional per limitar l'autogovern.

Alhora, la política catalana s'ha començat a enrarir amb un reguitzell de casos d'espionatge d'opereta, les sospites de presència creixent dels serveis d'intel·ligència i una sensació d'increment del nombre de casos de corrupció, que, independentment de la seva innegable existència, estadísticament es mantenen en les proporcions habituals. L'Estat espanyol no només impedeix l'exercici democràtic del dret a decidir, sinó que sembra
de mines el camí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.