Política

Chacón es desmarca del PSC i no votarà a favor del dret a decidir

Argumenta que les resolucions de CiU i ICV aposten per la “ruptura” entre Catalunya i Espanya però no avança si votarà en contra o s'abstindrà

La diputada socialista posa el seu escó a disposició del partit

L'exministra de Defensa i cap de llista del PSC per Barcelona a les últimes eleccions generals, Carme Chacón, s'ha desmarcat de les directrius de la direcció del partit i no votarà a favor de les resolucions sobre del dret a decidir aquest dimarts a la tarda.

La diputada del PSC ha confirmat la seva postura en declaracions als mitjans abans d'assistir a la reunió del Grup Socialista al Congrés. Chacón ha explicat que “per coherència” amb el programa amb què es va presentar a les llistes “no donarà suport” a cap de les resolucions de CiU i ICV, tal com previsiblement faran la resta de diputats socialistes catalans. La dirigent socialista ha defensat que no farà costat a aquestes iniciatives perquè, segons ella, aposten per la “ruptura” entre Catalunya i Espanya i no ho comparteix.

Amb tot, no ha volgut avançar si votarà en contra de les propostes, al costat de la resta del grup socialista, o bé s'abstindrà.

L'exministra ha precisat que ja ha comunicat aquesta decisió al primer secretari del PSC, Pere Navarro, i ha posat el seu escó a disposició del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.