Política

Navarro pretén deixar en evidència CiU

Durà al Parlament la mateixa proposta dels convergents al Congrés

Un altre moviment del PSC per intentar posar contra les cordes CiU al Parlament, deixant constància de la incoherència que tota la setmana defensa Pere Navarro. Aquest cop se centra en el fet que la proposta que els convergents van portar al Congrés reclama diàleg amb l'Estat i la declaració aprovada al Parlament aposta directament per la independència. Per això, els de Navarro han anunciat que traslladaran al Parlament la proposta que CiU va dur al Congrés. Amb aquest moviment, de fet, el que es pretén és que el govern no s'hi pugui oposar, ja que la va validar a Madrid, i alhora es vol deixar en evidència que en un lloc voten una cosa i en l'altre, una altra. “Si la proposta portada al Parlament hagués estat aquesta, hauria pogut ser aprovada per una majoria molt més àmplia”, justificava ahir el primer secretari del PSC.

El text és mimètic al de CiU i diu literalment: “El Parlament de Catalunya insta el govern de la Generalitat a iniciar un diàleg amb el govern de l'Estat, per tal de possibilitar la celebració d'una consulta a la ciutadania catalana per decidir el seu futur.” Justament el mateix que ha obert la caixa dels trons entre el PSC i el PSOE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.