Serveis

serveis

L'Xpress, per als usuaris del tren de Puigcerdà

Els usuaris del tren de la línia Barcelona-la Tor de Querol, en cas d'un retard d'un quart d'hora o més, tindran dret a l'Xpress, un títol de transport vàlid per trenta dies equivalent al bitllet adquirit. El retard, no obstant això, ha de ser imputable a l'explotació ferroviària. Aquest servei es va implantar l'any 2007 al servei de rodalies de Barcelona i el 2010 al de la línia R11.

Ara s'ha fet extensiu a la línia R3, que és la que uneix Barcelona amb Ripoll i Puigcerdà.

Vaga a l'Estat francès

Una vaga convocada a l'estat francès afectarà els serveis de trens convencionals –regionals i de llarga distància– que travessen la frontera. Els serveis regionals de la línia R11 –Barcelona-Portbou per Girona– amb destinació a Cervera comencen i acaben el recorregut a Portbou. L'aturada, que va començar ahir al vespre i s'acaba demà a les vuit del matí, no afectarà els serveis francesos que enllacen amb el TAV. En canvi, també en resultaran afectats la resta de combois de llarga distància, que hauran de fer parada a Portbou i enllaçar amb autocar per arribar a les respectives destinacions finals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.