Societat

societat

Blanes regula els mercats d'intercanvi

Se'n faran tres l'any

Marigó signa un conveni amb les entitats que els fan

Blanes farà tres mercats de l'intercanvi l'any. Un tindrà lloc a Mas Florit; un altre, a Mas Enlaire, i el tercer, a la Plantera. I, per regular-ho, l'alcalde, Josep Marigó, va signar la setmana passada un conveni de col·laboració amb les entitats implicades, segons va informar l'Ajuntament. Les entitats que organitzaran aquests mercats d'intercanvi són la Plataforma de Dones Lliures del Maresme i la Selva i l'Associació Centre Cultural Senzala de Capoeira, així com les tres associacions de veïns dels llocs on es faran. Els mercats d'intercanvi són un espai de trobada i de relacions socials on es bescanvien productes a través del troc, sense utilitzar els diners.

El barri de la Plantera ja va ser el marc, l'any passat, d'una primera edició d'aquesta activitat de foment del reciclatge, sorgida de manera espontània des del col·lectiu dels indignats. La Plantera repetirà edició del mercat de l'intercanvi al setembre. Al juny serà el torn de Mas Enlaire. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes. Els mercats d'aquest any van començar diumenge passat a Mas Florit i els organitzadors en van fer un balanç positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.