Societat

ocupació

Blanes promou la formació per a joves sense feina ni estudis

L'Ajuntament de Blanes impulsa el Programa Jove per l'Ocupació, una iniciativa per promoure la formació i la inserció laboral. Va dirigit a joves de 16 a 25 anys que estiguin a l'atur i que no hagin acabat els estudis. Es calcula que a Blanes n'hi ha un centenar. Es combinen accions d'orientació, tutorització i seguiment individualitzat amb la formació i adquisició d'experiència professional en empreses.

El programa començarà el 3 d'abril i acabarà al juliol. Aleshores es podran formalitzar els contractes laborals amb les empreses interessades. Aquelles que contractin algun jove que hagi participat al programa rebran una subvenció de 645'3 euros.

Els joves interessats poden presentar la petició fins dilluns a l'àrea de Promoció de la Ciutat, a l'edifici de l'antiga escola SAFA, a la carretera de l'Estació, número 43. També poden fer-ho trucant al telèfon 972 358 260 des de les nou del matí fins les dues del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.