Disset empreses catalanes busquen oportunitats de negoci al Brasil i a Xile

Disset empreses de l'àmbit de la gestió de ciutats i infraestructures, entre elles Abertis, Agbar i Comsa-Emte, van començar ahir una gira per Xile i el Brasil acompanyats del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet. L'objectiu d'aquest viatge és que les companyies catalanes puguin conèixer de primera mà les oportunitats de negoci que existeixen en aquestes dues potències sud-americanes. El conseller, per la seva banda, mantindrà contactes amb les autoritats brasileres en matèria de promoció d'inversions i comerç exterior a Brasília i visitarà una patronal a São Paulo. A Santiago de Xile, Huguet s'entrevistarà amb el ministre d'Economia, Foment i Reconstrucció, Hugo Lavados.

Segons el Departament d'Universitats, Innovació i Empresa, la delegació empresarial està formada pels grups Abertis, Agbar, Aggaros Serveis Avançats de Telecomunicacions; Alonso, Balaguer i Arquitectes Associats, Amphos XXI Consulting, Areas, Auxiliar d'Explotacions Energètiques; Brufau, Obiol, Moya & Assoc., i per la societat Comsa-Emte, Copcisa Industrial, Deister, Gatell Enginyers, Iginsa, Niled, Ros Roca, Taiet i Vertisub.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.