Televisió Badalona estrena avui el primer serial rodat a la ciutat

«El carrer del Mar» és una producció de set capítols que s'emetrà els divendres

Amor, rivalitat, venjança i traïció són alguns dels elements que es barregen en un seguit d'històries paral·leles que conformen l'argument d'El carrer del Mar. Es tracta d'una ficció que explota sentiments universals, però posats sobre el terreny a la ciutat de Badalona, ja que ha estat rodada en un espais diversos de la localitat que els espectadors badalonins reconeixeran fàcilment. Les trames, que busquen la identificació amb espectadors de diferents edats, giren al voltant de la figura de Jordi Valls, interpretat per l'actor badaloní Jaume Najarro, un jove que té una vida convencional i que un bon dia fa un tomb inesperat, de manera que tot allò que l'envolta canvia sobtadament. La seva família i el seu cercle d'amistats són els protagonistes del serial.

La sèrie és una producció de Tots Nosaltres Produccions Televisives i està dirigida pel director, autor i productor Sergi Badalona i produïda per David Ramon. Els responsables del projecte estan molt satisfets del resultat final i elogien el nivell de tots els professionals que hi han participat. En l'equip artístic hi ha actors de totes les edats, escollits a través d'un càsting multitudinari i que han treballat plegats durant dos mesos. A continuació s'ha fet el treball de postproducció, que es va allargar fins al desembre, i ara, després d'una campanya de promoció a Televisió Badalona, s'encetarà l'emissió dels set episodis. Avui es farà l'estrena del primer, a dos quarts de nou del vespre, però l'horari d'emissió habitual serà, a partir de la setmana vinent, tots els divendres a dos quarts d'onze de la nit.

Més diners per poder continuar

Marta Membrives

Els responsables de la sèrie asseguren que tot i que només s'han rodat set episodis tenen prou material per allargar les trames fins a catorze, que és la durada d'una temporada televisiva completa. David Ramon, productor del projecte, diu que del capítol vuitè fins i tot hi ha el guió escrit, i de la resta en tenen les trames. «Tot és qüestió de trobar el finançament necessari per poder continuar rodant», explica. La primera tanda s'ha fet amb les aportacions de patrocinadors i ara cal veure si estan disposats a continuar finançant el projecte. «Tot, però, dependrà de la resposta de l'audiència», afegeix Ramon. Els actors i tècnics que hi han participat estan molt satisfets de com ha anat el rodatge, i segons expliquen els responsables estarien disposats a participar en una segona entrega de la sèrie. D'altra banda, també es plantegen la possibilitat que El carrer del Mar es pugui veure en altres televisions locals i comarcals catalanes. Televisió Badalona té un any d'exclusivitat del producte i a partir del febrer del 2010 es podrà emetre en altres emissores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.