Política

L'ajuntament d'Algemesí es gasta 6.573 euros en un sol dinar

Convida el triple de persones que en el mateix acte de l'any 2007 i més gent que en la festivitat del 8 de setembre

L'equip de govern de l'Ajuntament d'Algemesí no deu haver-se assabentat que estem en crisi i que hi ha 3.292 ciutadans del poble aturats, perquè cada any continua gastant més en “dinarots”.

Si l'any passat es gastà en el dinar de St Antoni 5.112,72€ enguany ha incrementat la despesa un 28%. En gener de 2007 l'anterior corporació socialista convidava exactament a 100 persones i es gastava 2.568€. En 2013, amb un atur del 26% a tot l'Estat, i quan es predica austeritat, el PP d'Algemesí es gasta 6.573'60€, es a dir 1.460'88€ més que l'any anterior.

D'aquesta manera, segons el síndic portaveu de Més Algemesí, “dona un bon exemple del que millor sap fer: dilapidar els diners públics en grans esdeveniments, i utilitzar-los per treure rèdit electoral”.

Per a Josep Bermúdez, representant d'aquesta formació política local, “resulta indignant que en època de crisi, que és quan aquestes despeses s'han de reduir, aquest Ajuntament gaste un 156% més de diner públics que en 2007. Queda clar que aquest equip de govern ha perdut totalment el rumb i el sentit de la mesura”

Però encara resulta més cridaner que a aquest dinar es convide més gent que al dinar de la festa grossa del poble. Si en 2012 es convidà al dinar institucional del 8 de setembre a 312 persones, a aquest dinar s'han convidat 324.

Més Algemesí assegura que els ajuntaments no estan per organitzar banquets, i res justifica un nombre de convidats tan elevats. El PP està acostumant a la gent a participar en actes públics per la “recompensa” dels dinars, quan a aquest tipus d'actes s'ha d'anar i participar de manera desinteressada i altruista.

Per a Més Algemesí resulta intolerant, immoral i insolidari envers els 3.292 persones que estan passant-ho mal gastar aquesta quantitat de diners en un dinar l'únic objectiu del qual és refermar la fidelitat al vot popular. “Eixos 6.573'60€ que s'han gastat en un dinar perfectament prescindibles, podrien haver-se emprat per contractar a 6 persones un mes pagant-los 1'5 vegades el Salari Mínim Interprofessional (incloent fins i tot la part de la SS de l'empresa), o s'haguera pogut donar a 15'5 famílies una ajuda equivalent al subsidi de 425 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.