Opinió

Xocolata espessa

Intel·ligència catalana

Amb un informe detallat, la revista Interviu va donar forma a una sospita que era vox populi: els serveis secrets espanyols estan aplicant un pla ben dissenyat per distorsionar i desactivar el procés de sobirania de Catalunya.

Hi ha qui pensa que els catalans anem amb el lliri
a la mà i no sabem respondre a aquestes accions amb les mateixes armes. Jo sóc dels convençuts que això no és així. No se sap obertament perquè aquestes activitats són secretes, però jo no tinc cap dubte que hi ha un servei d'intel·ligència català perfectament operatiu, que està fent estralls a les
files espanyoles.

D'acord, ho admeto,
no en tinc cap prova, però
és l'única explicació que
trobo a segons quins esde-veniments. Repassem una mica tot plegat, i em donareu la raó.

Quan certa premsa i certs poders fàctics inicien una campanya intensa per fer-nos creure que s'han obert vies de diàleg amb Espanya per assolir una nova entesa que permeti una convivència harmoniosa entre els pobles ibèrics, els agents catalans infiltrats dins les institucions espanyoles inicien una campanya de contraintel·ligència brillant.

Allà on no hi ha cap conflicte —recordem que només 17 famílies han demanat escolarització en castellà— aconsegueixen que els tribunals emetin una sentència absolutament ridícula —si un alumne ho demana, tota la classe s'ha de canviar al castellà— que provoca un efecte curosament estudiat: Quan s'advertia un cert cansament i desmobilització en la causa independentista, els agitadors encoberts catalans perfectament situats a la justícia, als ministeris i a les Corts, aconsegueixen tornar a excitar el personal pocs dies abans de Sant Jordi. Segurament viurem una diada intensa i patriòtica, segurament uns quants milers d'indecisos i d'unionistes passaran aquests dies a engrandir les files de l'independentisme, gràcies a la feina invisible d'aquests agents infiltrats als quals no podrem mai agrair suficientment
la seva tasca anònima. Gràcies,
de veritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.