Medi ambient

medi ambient

Dos mil cubells perquè els veïns de Celrà reciclin a la porta de casa

L'Ajuntament de Celrà començarà a aplicar el reciclatge porta a porta el divendres 26 d'abril. Per això, l'àrea de Medi Ambient repartirà gairebé dos mil cubells –tres per unitat familiar– perquè la ciutadania recicli, convenientment, els envasos, el paper, el cartró i el material orgànic. L'alcalde, Dani Cornellà (CUP), ha dit que el poble és el vint-i-dosè que menys recicla dels vint-i-set municipis del Gironès. Confia que la recollida selectiva passi del 30 al 70% dels residus.

Vilablareix, l'octubre

Per la seva banda, l'Ajuntament de Vilablareix implantarà el sistema de recollida de residus porta a porta l'octubre. L''objectiu és doblar les tones de residus que se seleccionen anualment, i passar del 36% al 70% del total de residus generats. En una trobada amb veïns, l'alcalde, David Mascort, va anunciar que el consistori congelarà la taxa d'escombraries el 2014. Hi ha, a més, la possibilitat que el 2015 es redueixi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.