Societat

gastronomia

Més de 200 cerveses al Birrasana de Blanes

Hi participaran 52 cervesers tradicionals

Se celebrarà aquest cap de setmana al passeig de Mar

La tercera edició del Birrasana, el Festival de Cervesa Artesana de Blanes, se celebra aquest cap de setmana al passeig de Mar amb rècord de participants. S'hi podran tastar més de dues-centes cerveses diferents de 52 artesans cervesers. “Esperem que el Birrasana s'acabi consolidant com el millor festival d'àmbit estatal d'aquest format”, va explicar Josep Andreu McCarry, de l'Associació Birrasana i Cervesa Marina, organitzadors del certamen.

La majoria dels cervesers provenen de Catalunya, però també n'hi ha de la resta de l'Estat i fins i tot del Regne Unit i de França. “Molts vénen de forma exclusiva al Birrasana a presentar les seves cerveses”, va remarcar Kevin Andreu McCarry, coorganitzador. De fet, Cervesa Marina presentarà fins a sis novetats durant el Birrasana, un festival que, tot i estar especialitzat en la cervesa artesana, reivindica el seu caràcter familiar. Per això tindrà una parada amb begudes sense alcohol, quatre punts de menjar, concerts i diverses activitats paral·leles. “És un element de dinamització de la ciutat”, va dir Lara Torres, regidora de Promoció de la Ciutat.

Com a novetat aquest any es farà el primer concurs de cervesa casolana, dirigit als particulars que facin cervesa a casa, no a professionals.

LA FRASE

52
cervesers artesans
participaran aquest cap de setmana en la tercera edició del Birrasana a Blanes.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.