cultura

gastronomia

Quatre llibres nous de Jaume Fàbrega

El gastrònom Jaume Fàbrega (Vilavenut, 1948) arriba a la cita de Sant Jordi amb quatre llibres nous i ja en té 65 de publicats. Fàbrega ha tret La cuina marinera de la Costa Brava (Receptes tradicionals dels pescadors), editat per Farell, que no és només un receptari elaborat a partir dels testimonis directes dels pescadors, sinó que també tracta diversos aspectes, etnològics, socials, històrics i literaris, de la cultura de la cuina i la cultura del peix de la Costa Brava. Fàbrega també és l'autor de Cuina monàstica (Les receptes dels nostres monestirs), publicat per Editorial Mediterrània, amb més de cent receptes. “Amb els pescadors, els monjos constitueixen l'únic col·lectiu d'homes que ha practicat l'art gastronòmic”, recorda Fàbrega, que també ha publicat L'essència de la cuina catalana. Receptes amb història i anècdotes (Comanegra) i el llibre digital Sabors de la Mediterrània (Lulu.com, Amazon).

x.c.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.