Política

POLÍTICA

Tres nits seguides de pintades en seus independentistes, a Girona

Les seus de tres grups independentistes de la ciutat de Girona han rebut, les tres últimes nits i de manera successiva, atacs amb pintura. Els incidents van començar dimarts a la nit a la seu del casal independentista El Forn. Les pintades han continuat a les seus de la CUP (dimecres a la matinada) i d'ERC (dijous).

L'última a rebre ha estat la seu d'ERC. El president de la seva federació regional, Josep Maria Rufí, va denunciar els fets en nom d'ERC i les JERC i va advertir: “Cap intimidació aturarà el procés cap a la independència de Catalunya.”

Per la seva banda, el representant de la CUP Biel de Montserrat vincula els atacs contra la seu de la seva formació a “l'efervescència del procés sobiranista”. La nit de Sant Jordi hi havia hagut pintades al casal El Forn, on lamenten “atacs de caràcter feixista i espanyolista”. La CUP i El Forn volen denunciar els fets als Mossos. SI ha criticat els atacs en un comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.