Més esport

Arrenca la Costa Brava Xtrem Running

Curses de muntanya. Gairebé cinc-cents atletes van prendre la sortida de la modalitat Extrem i de la Selva Marítima, a Blanes i fins a Tossa de Mar

Els 25 quilòmetres de Blanes a Tossa de Mar van servir per obrir la cinquena edició de la Costa Brava Xtrem Running, que ahir va incloure gairebé cinc-cents atletes entre els que van córrer la modalitat de la Selva Marítima –una cursa d'un dia– i l'Extrem –la primera de les tres etapes–, i en espera dels 110 quilòmetres entre avui i demà. I ho van fer amb un protagonista inesperat, perquè la humitat va ser molt elevada i es va veure traduïda en problemes musculars per als corredors. És clar que els atletes van poder gaudir d'un dels entorns més idíl·lics de la Costa Brava, resseguint el camí de ronda i passant per dins els Jardins Botànics de Blanes.

En la modalitat de la Selva Marítima, el més ràpid va ser Marc Solé, que va ser l'únic que va acabar el recorregut en menys de dues hores. Pedro López i Lluís Tort van completar el podi. Esther Guillana (2h40:19) va ser la més ràpida en la Selva Marítima, i Christelle Gabriel i Montse Roca van pujar al podi a més de ser les tres úniques dones de baixar de les tres hores.

Pel que fa a la modalitat Extrem, David Coma és el primer líder de la general, amb dos minuts de marge sobre Helio López.

110 quilòmetres en dos dies els queden als participants de la modalitat Extrem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.