Economia

La troica es reunirà amb tretze bancs espanyols

Representants de la troica (Comissió Europea, Banc Central Europeu i Fons Monetari Internacional) van començar ahir la tanda de reunions amb autoritats espanyoles que els portarà a entrevistar-se aquesta setmana amb responsables de tretze entitats financeres. Aquestes entrevistes són prèvies a la trobada que mantindran dimarts que ve els inspectors de la troica amb diversos ministres espanyols per avaluar el grau de compliment de les reformes econòmiques i la reestructuració del sistema financer.

Ahir van mantenir converses amb el Banc d'Espanya i amb directius d'Unicaja, Liberbank i Banco Popular. Avui tocarà el torn a Banc Sabadell, Ibercaja / Caja3, BMN i el grup Ceiss, resultant de la fusió entre Caja España i Duero. Dijous se citaran amb Catalunya Banc, Bankia, Santander i Nova Galicia, i tancaran la setmana amb Caixa Bank i el BBVA. Aquesta és la tercera visita que fan a l'Estat espanyol els representants dels tres organismes internacionals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.