Educació

salt

Aval a l'AMPA d'El Gegant del Rec per fer-se l'escola

L'AMPA de l'escola El Gegant del Rec de Salt va aconseguir ahir el suport de la Generalitat per al projecte d'autoconstrucció d'un edifici definitiu per a l'escola.

Membres de l'associació de pares es van reunir amb representants de la Generalitat, l'Ajuntament i la UdG per explicar-los el projecte. Segons l'entitat, el govern “veu de bon ull” la proposta.

La idea és fer la construcció per fases, per esponjar la despesa i optimitzar recursos. L'edificació, pensada amb criteris de bioconstrucció (materials propers i ecològics, energèticament eficient, etcètera), es faria a través de la contractació de pares a l'atur, amb l'objectiu de desenvolupar alhora un projecte d'integració sociolaboral de persones aturades, i amb la participació d'agents de la comunitat educativa. Entre aquests agents, s'implicaria experts i estudiants de la Universitat de Girona i altres professionals. El projecte es planteja com una prova pilot que, en cas d'anar endavant, podria ser exportable a altres centres educatius en les mateixes circumstàncies. El Gegant del Rec fa set anys que està en mòduls prefabricats. La construcció d'un edifici ha estat llargament reivindicada pels pares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.