Més esport

Campanya de captació de voluntaris a Palamós

Triatló. La copa del món, el 13 i el 14 de juliol, mobilitzarà més de 2.500 persones al voltant de la prova, que serà transmesa a 55 països

Palamós va obrir ahir la campanya de captació de voluntaris per a la copa del món de triatló, que es disputarà els dies 13 i 14 de juliol. La demanda s'adreça als majors de 16 anys que vulguin aprofitar l'oportunitat de viure una prova de primer nivell des de les diverses àrees en què estaran estructurades les més de 2.500 persones que estaran integrades en la prova. L'organització s'encarregarà de la formació necessària als voluntaris perquè facin les tasques encomanades, a més de donar-los l'equipament i els àpats durant el període en que estiguin col·laborant amb la copa del món de Palamós, una de les deu cites del calendari i que serà retransmesa en directe per televisió a 55 països. Les inscripcions estaran obertes fins al 5 de juliol mitjançant els canals de l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.